Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 11. listopadu

Vtipálek Conan hraje Fallout 4, nové ovladače Nvidia a kolik zabere SW: Battlefront.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Takhle vypadá testování jmen, které dokáže v úvodu Fallout 4 říct váš robotí sluha. Podivně zvládne "fuckface" nebo "boobies", ale pár jmen nikoli.

Watch on YouTube

- Geoff Keighley prozradil, kdy se budou konat další The Game Awards. Oficiální přenos bude 3. prosince z Los Angeles a přímý přenos bude k vidění na YouTube, Twitchi, Steamu, Xbox Live i PSN.

- Někdo už utratil 30 tisíc dolarů v ještě nevydané hře Star Citizen a hodlá utratit ještě více peněz. Chris alias Ozy311 si zakoupil všechno, co je ve hře k dispozici. Opět bychom rádi upozornili, že hra stále nevyšla.

- Nvidia vydala poslední verzi svých grafických ovladačů, které mají v sobě optimalizace pro Fallout 4, Star Wars Battlefront nebo StarCraft 2. Jde o verzi ovladačů s číslem 358.91. Zde si můžete také projít jejich průvodce grafickým nastavením Fallout 4.

- Chcete vidět, jak komik a moderátor Conan O'Brien hraje Fallout 4?

Watch on YouTube

- Ke stažení PC verze Star Wars Battlefront budete muset stáhnout z internetu 27 GB dat. Na PS4 je to potom 23 GB dat a na Xbox One musíte stáhnout 19 GB dat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments