Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 12. listopadu

Fallout 4 postavy z jiných titulů, JJ Abrams dělá na hře, zbraně v SW Battlefront a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Podívejte se, jak se někdo snaží vytvořit ve Fallout 4 známé postavy z her a seriálů.

Watch on YouTube

- Režisér nových Star Wars J.J. Abrams dělá videohru ve spolupráci s Chair, tvůrci Shadow Complex. Jmenovat se bude Spyjinx a tady jsou její oficiální stránky. Má jít o speciální špionážní strategii s prvky RPG. Můžete se přihlásit do bety, která bude spuštěna v roce 2016.

Watch on YouTube

- Xbox One Experience, nové prostředí v konzoli Xbox One, které přijde právě dnes spolu se zpětnou kompatibilitou několika X360 her, už neobsahuje žádnou možnost pohybového ovládání pomocí Kinectu. Microsoft totiž zjistil, že ho téměř nikdo stejně nepoužíval.

- Chcete se podívat, jaké všechny zbraně budou ve Star Wars Battlefront? Všechny se objevily ve speciální aplikaci, která je již k dispozici na iOS a Android, ale hezký obrázkový souhrn mají naši kolegové v britském Eurogameru.

- EA Sports oznámili, že UFC 2 vyjde někdy na jaře příštího roku. Vydali také první trailer na hru.

Watch on YouTube

- Už si můžete stáhnout nový patch do Metal Gear Solid 5. Spousta změn je pro online FOB mise, ve kterých si hráči staví a napadají základny dalších hráčů. Několik změn prodělal i příběhový mód. Na celkovou soupisku změn se můžete podívat zde.

- Sony má docela povedenou Vánoční reklamu na PlayStation 4.

Watch on YouTube

Read this next