If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 13. listopadu

Názor Dana Vávry na Fallout 4.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Pamatujete si, jak Dan Vávra napsal hodně dlouhý článek o tom, co nenávidí na Skyrimu? Tak si zkusil zahrát Fallout 3. A očividně se mu také moc nelíbil.

- Microsoft vysvětlil, jak to bude u zpětné kompatibility X360 her fungovat DLC na Xbox One. Pokud jste si k některé podporované hře DLC koupili, bude vám na Xbox One fungovat. Jediné, co nelze udělat je přes Xbox One si takové DLC koupit. To musíte udělat buďto přes Xbox.com nebo přes starou konzoli.

- Na Redditu si můžete projít, co všechno obsahuje první patch pro Star Wars Battlefront. Mění například čas spawnování Hrdinů a opravuje několik chyb v misích i multiplayeru.

- Pokoušíte se updatovat Xbox One dashboard na nejnovější, včera vydanou verzi, a zaseklo vám to celou konzoli? Pak možná budete muset provést hard reset konzole. Pokud máte zaseklou konzoli na startovní obrazovce, máte ji nejprve zkusit nechat 15 minut, zda se dashboard nenačte. Pokud to nepomůže, podržte power 10 sekund. Pak počkejte dalších 15 sekund a znovu konzoli spusťte.

- Jak dlouho trvá projít napříč mapu Fallout 4 v porovnání s ostatními hrami? Tady se můžete podívat na srovnávací video.

Cover image for YouTube videoHow Big is Fallout 4 | Time Lapse Walk Across The Wastelands | #13

- Podle Telltale bychom se mohli velmi brzy dočkat minisérie The Walking Dead: Michonne. Hra je očividně téměř hotová.

- Guild Wars 2 bylo spuštěno v roce 2012 a příští týden do hry přibude vůbec první raid s názvem Spirit Vale. Jak u raidů bývá zvykem, potřebujete větší partu spolupracujících hráčů, kteří musí porazit vlny mobů, řešit puzzly a poradit si s velkými a těžkými bossy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments