Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fallout 4 mody už výrazně mění celou hru k lepšímu

Válka. Válka se nikdy nemění. Ale když jí namodujete, tak se mění docela dost.

Fallout 4 není venku příliš dlouho, ale už vznikají vynikající mody do PC verze, které vylepšují zásadně celou hru. Na nexusmods najdete celou řadu modů a tyhle jsou ty nejzajímavější.

Enhanced Wasteland Preset.

Fallout 4 je barevnější než předchůdce, ale tenhle mod udělá hru ještě o něco barevnější. Mod si můžete stáhnout zde.

Batch File all the junk.

Není nic otravnějšího, než si snažit vylepšit základnu a zjistit, že už nemáte junk a musíte běžet do pustiny sbírat další. Batch File all the junk vám přidá do workbench 1000 kousků od každého junku, takže místo běhání a sbírání se můžete soustředit na samotné budování.

Unlimited Settlement Objects.

Junk mod je dobré kombinovat s Unlimited Settlement Objects. Tím odstraníte limity na stavění settlementu, takže můžete vytvářet celá města, místo jen pár domečků, které se vám tam vejdou. A díky tomu už existují skutečně epické stavby.

The Eyes Of Beauty Fallout Edition.

Bethesda moc neumí dělat ve svých hrách oči, ale tento mod dá vaší postavě konečně ten kukuč, který si váš avatar zaslouží. Jak můžete vidět na tomto videu, máte možnost měnit různé textury očí a lze to dělat jak se ženskou tak i mužskou postavou.

Pokud máte rádi vylepšené textury, podívejte se také na Water Enhancement Textures vylepšující vodu nebo na Enhanced Blood Textures vylepšující krev ve hře.

Ikonka Todda Howarda pro Fallout 4

To nejlepší jsme si samozřejmě nechali nakonec. Tento mistrovský mod vám umožní, ehm, prohodit ikonku Fallout 4 za tvář Todda Howarda. A to chcete!

Je to pouze malý výcuc z modů, které lze do Fallout 4 v současnosti dát. Spoustu dalších pak najdete na Nexusmods.

Read this next