If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

X-Wingy nad Prahou

Pojďte oslavit mini-svátek Star Wars!

Po všech těch denních starostech, které máme s testy do školy nebo s prací pro šéfy, si prostě zasloužíme vydechnout. Odpočinout si u něčeho, co máme rádi, nebo čím se odreagujeme. A my v JRC máme rádi STAR WARS.

Zakrátko J.J. Abrams uvede do kin svůj celovečerák a lidi z DICE pošlou do prodeje multiplayerovou střílečku STAR WARS Battlefront, na které si dali tolik záležet. Pokud tento podzim neuvidíme lítat po obloze Millennium Falcon, tak je něco špatně.

Ostatně, pojďte s námi 20.11.2015 do herního klubu RE-LOAD. Pokud zrovna přemýšlíte nad programem pátečního večera (od 18.00), chcete-li udělat partnerovi radost nebo jen vzít kámoše a kámošky na nějakou akci... velice rádi Vás uvidíme. Na baru budou tématické drinky, chystáme soutěže o věcné ceny, bude na Vás čekat 10 počítačů s hrou STAR WARS Battlefront a jeden Xbox One s celoplošným promítáním. Mimo to, opušťáky dostalo i pár stormtrooperů, takže naděláme spoustu fotek. No a pokud i vy máte doma parádní kostým, tak si ho vezměte a my pět nejlepších odměníme.

Nezapomeňte: JRC Star Wars Battlefront Launch Párty v pátek 20.11.2015 (od 18.00 do 22.00) klub RE-LOAD u Arbesova náměstí, Praha Smíchov. Dorazí i oblíbený herní pořad RE-PLAY.

Nekončíme! Pro všechny ty, kteří ctí zásadu - noc je ještě mladá, pokračujeme i po desáté hodině. Vítězové naší hráčské soutěže budou mít celou noc rezervované počítače na mezigalaktickou LANpárty, kousek vedle bude pokračovat náš večírek a poběží i promítání STAR WARS filmů.

K příležitosti takového STAR WARS mini-svátku jsme s obchodními partnery dali hlavy dohromady a přichystali pár akcí, které by se mohly líbit. Naplnili jsme sklady herními doplňky s tématikou Hvězdných válek. Chystáte se na Star Wars párty, ale nevíte co na sebe? Pak máme kolekci krásných triček, se kterými určitě zapadnete.

Se Sony jsme pro změnu připravili nabídku pro ty, co ještě nemají doma herní konzoli PlayStation. Za cenu běžné 1TB konzole získáte navíc hru Star Wars Battlefront, PlayStation TV (konec věčným hádkám o televizi v domácnosti) a mimo to i PS Plus členství na 3 měsíce zdarma, díky kterému získáte další hry, aniž byste za to dali nějakou korunu. Skvělý dárek k Vánocům pro Vás nebo Vaše blízké. Pouze u nás v JRC. Jsme Váš nejlepší spoluhráč.

Cover image for YouTube videoStar Wars Battlefront Reklama JRC

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

PR článek

Contributor

Comments