Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA potvrdili, že určitě budou další Star Wars Battlefront

Potvrdili pokračování, když teprve vychází první.

Asi to nikoho moc nepřekvapí, ale EA oficiálně potvrdili, že můžeme očekávat další hry ze série Star Wars Battlefront.

Dalo by se říci, že je to asi stejně tak překvapivé, jako že další rok vyjde také další Call of Duty a Assassin's Creed. Od začátku se předpokládalo, že vyjde hned několik dílů Star Wars Battlefront, možná ne každý rok, ale minimálně ve stejném roce, jako půjde hlavní nová trilogie Star Wars do kin.

Finanční ředitel EA Blake Jorgensen prozradil, že spolu s Disney mají licenční dohodu trvající 10 let, takže další Star Wars Battlefront díly mohou vydávat až do velmi vzdálené budoucnosti.

"Naším cílem je vydávat další Battlefront hry a další styly her ze Star Wars série, jak na mobilech tak na konzolích a PC," řekl pro Gamespot. "Je to pro nás velká příležitost. Máme přístup ke všemu historickému obsahu a také k novému obsahu, který se zatím vyvíjí. Krásou série Star Wars je, že je neomezený počet možností, co s ní můžete udělat."

EA podle něj neplánuje dělat hry, které budou přímo spojené s jednotlivými filmy. Spíše chtějí využívat značku pro povedené hry ve stejném vesmíru. Navíc mají podle něj od Disneyho zcela volnou ruku v tom, co budou chtít vytvořit.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments