Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak dopadl Star Wars Battlefront v zahraničních recenzích?

Skvělá hra, která ale nevydrží zábavná moc dlouho.

Star Wars Battlefront dostává v zahraničí nadprůměrné recenze, ale žádné desítky nebo devítky tentokrát čekat nemůžeme.

GameSpot ohodnotil hru známkou 7/10. "Prvních deset hodin hraní je napěchováno úžasnými momenty a stojí za to tu hru hrát jen kvůli nim. Ale Battlefront nejde o moc hlouběji. Nejlepší obsah uvidíte na začátku a jak nabývají hodiny, začne to upadat."

Giant Bomb dal hře známku 3/5. "Pokud máte s blíží se premiérou The Force Awakens náladu na casual Star Wars střílečku, může vám dát pár desítek hodin zábavy. Je tam ale omezený obsah a nedostatek nějaké progrese, takže se po čase nebudete chtít moc vracet."

10 minut hraní Star Wars Battlefront na PC

VideoGamer udělil hře hodnocení 7/10. "Star Wars Battlefront je jeden z nejlepších herních zážitků roku, i když jen na krátkou chvíli. Nadšenci nějakou dobu vydrží odemykáním herních postav, ale zbytek se začne brzy nudit. Je tu příliš málo map a módů, ale když do hry čas od času naskočíte, čeká vás dobrá zábava. Ti, kteří čekali na další Battlefront 3, si ale budou muset ještě počkat."

US Gamer dal hře známku 3,5/5. "V jistém smyslu je Star Wars Battlefront příjemné překvapení. Je vyladěnější než E3 verze a DICE vytvořil jednu z nejkrásněji vypadajících her roku. Ale každý aspekt hry sráží nedostatek různých prostředí, vozidel, zbraní a dokonce i nepřátel. Nedostatek obsahu zamrzí o to víc, jak zábavná je vlastně hratelnost."

Star Wars Battlefront si můžete koupit na Alza.cz.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments