If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 19. listopadu

Střílečka ve StarCraft 2, házení dítětem jako atomovkou ve Fallout 4 nebo Resident Evil Revelation 2 zdarma.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- První epizoda z Resident Evil Revelation 2 je nyní zadarmo. Stáhnout zdarma si ji můžete na PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One.

- Do StarCraft 2 vznikl neuvěřitelný mod, který promění hru v regulérní střílečku z třetí osoby. Jmenuje se Psionic Warfare: Total Destruction a je to střílečka pro StarCraft 2 Arcade. Pokud jste na PC a máte zapnutý Battle.net, dostanete se na mod přímo na tomto odkazu.

Cover image for YouTube videoPsionic Warfare: Total Destruction Trailer (Starcraft 2 Third Person Shooter Mod)

- Hororová hra The Park přichází na PS4 a Xbox One. Funcom oznámil, že na těchto konzolích by měl psychedelický hororový zábavní park vyjít v prvním čtvrtletí roku 2016. Hra je již k dispozici na PC a na Steamu má velmi pozitivní recenze.

Cover image for YouTube videoThe Park - What is 'The Park'?

- Level editor pro Hotline Miami 2 vyjde ve své beta verzi přesně 10. prosince. Bude k dispozici pouze přes Steam, takže konzole mají smůlu.

- Ubisoft oznámil, že Rayman Adventures pro mobilní telefony vyjde 3. prosince. Je to u příležitosti 20. výročí existence Raymana. Rayman Adventures bylo zatím k dispozici jen výhradně na Apple TV.

- Uncharted: The Nathan Drake Collection má patch na verzi 1.02, která do hry přidává "řadu grafických vylepšení". Patch má přes 1 GB dat a co přesně upravuje, to moc známo není...

- Pamatujete si na to dítě, které máte někde v pustině ve Fallout 4 zachránit? Tak díky jednomu modu ho můžete použít jako atomovku a házet vlastním dítětem na všechny strany.

Cover image for YouTube videoAtom Bomb Baby

- Zombi se konečně dočká regulérního krabicového vydání. Hororová hra z Londýna dorazí 21. ledna, jak sám prozradil Ubisoft. Cena za krabicovou verzi zatím není známá, ale očekává se, že bude nižší vzhledem k tomu, že digitální verze stojí 14.99 liber.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments