Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 23. listopadu

Další rána pro PC verzi Arkham Knight, Solid Snake v Unreal Engine 4 nebo Mark Hamill ve Star Citizen.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Do Bloodborne vyšel patch, který má dost děsivých 9 GB, ale dláždí cestu k prvnímu přídavku. The Old Hunters vychází už příští týden a slibuje osm hodin další frustrující zábavy.

Watch on YouTube

- Máte Batman: Arkham Knight na PC? A používáte SLI nebo Crossfire, tedy propojené dvě grafické karty? Warner má pro vás další špatnou zprávu. Smiřte se s ním, že PC verze SLI ani Crossfire nikdy podporovat nebude. Hráči nejsou moc rádi.

- Krabicová verze Republique, hry která vyšla původně na mobilní telefony, bude na PlayStation 4 k dispozici v roce 2016. Krabicová verze je zatím potvrzena pouze v USA a bude obsahovat všech pět epizod, které byly původně crowdfundované na Kickstarteru v roce 2012. Vyjít má PS4 verze počátkem roku 2016. Bude samozřejmě i stahovatelná z PSN.

- Podívejte se na postavu, kterou nadaboval herec Mark Hamill pro Star Citizen.

Watch on YouTube

- Harmonix už začíná plánovat, co vás čeká za první updaty v Rock Band 4. Jak říkali původně, Rock Band 4 bude jediná hra pro tuto generaci konzolí, ale bude se neustále vyvíjet díky updatům. První várka přijde 8. prosince a více se o nich dozvíte zde.

- Už jednou jsme vám v Dobrém ránu ukazovali, jak vypadá předělávka prvního levelu z Metal Gear Solid v Unreal Enginu 4 od fanoušků. Teď už se můžete podívat i na to, jak bude vypadat sám Solid Snake.

- Skladatel, který udělal hudbu ke klasikám Myst nebo Riven, se vrátí složit hudbu k jejich duchovnímu pokračování s názvem Obduction. Robyn Miller to sám potvrdil na svém Twitteru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments