If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Poštovné zdarma na velké hity tohoto roku na Xzone.cz!

Chcete ušetřit na Vánoce?

Vánoce už se pomalu blíží, a protože krabicová verze hry udělá pod stromečkem daleko větší radost než pouhý kód na stažení digitální verze, obchod Xzone se rozhodl pro své zákazníky připravit speciální akci. Dohodl se totiž s distribuční firmou Cenega, která odbavuje velké procento her v České republice, namátkou série Grand Theft Auto, Zaklínač nebo třeba Fallout, na poštovném zdarma. To platí na všechny tituly, které jsou skladem v nabídce Xzone a zároveň patří pod hlavičku Cenegy.

Vedle obřích pecek tohoto roku jako jsou Grand Theft Auto V, Zaklínač 3: Divoký hon, Fallout 4, Batman: Arkham Knight nebo Mad Max se akce vztahuje pochopitelně i na starší tituly, mezi nimiž se také dají nalézt skvělé kousky. Chcete udělat někomu radost LEGO hrami? Zazávodit si v Project CARS? Rozbít někomu drž...obličej v Mortal Kombat X? Vystrašit někoho Resident Evilem? Potrápit všechny v Dark Souls? Zažít kooperaci v Borderlands? Dát si košandu v NBA 2K? Jen do toho!

Poštovné zdarma je podmiňováno pouze dvěma věcmi. Vaše objednávka musí obsahovat hru od Cenegy a ta hra musí být minimálně za 399 Kč. Na nic nečekejte a udělejte si radost ještě teď! Akce potrvá až do konce letošního roku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

PR článek

Contributor

Comments