Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzeno DiRT Rally pro konzole

+ ostrá PC verze venku.

Codemasters dnes odpoledne oficiálně ohlásili to, o čem se spekulovalo na základě úniků z ratingových organizací. Jejich závody DiRT Rally (preview, LETS PLAY) skutečně vyjdou i pro PlayStation 4 a Xbox One, přesně se tak stane 5. dubna 2016. V ten samý den přijde na pulty obchodů i krabicovka pro PC ve spolupráci s Koch Media, tzn. dorazí také do ČR (Alza.cz).

V čem bude hraní na konzolích jiné, ptáte se? Na obou hra cílí na 60 snímcích za vteřinu a využije jejich specifické vlastnosti (Remote Play na PS4, Challenges na X1 atd.). Jinak ovládání, kamery a pocit z řízení zůstane totožný.

Watch on YouTube

Tvůrci pro RedBull říkají, že se snaží simulátor rallye zpřístupnit širokému publiku včetně nováčků, takže by vše mělo být od začátku vybalancované a měli by se jízdu postupně naučit.

Dnes se také velmi kladně hodnocená PC verze DiRT Rally na Steamu přehoupla z Early Access do ostré podoby. Stávajícím majitelům hry přináší update Winter Wonderland s novou tratí v zasněženém Švédsku, podporu Steam Workshop a dva nové vozy (Hyundai Rally + Volkswagen Polo Rally). Okolo nový trailer a obrázky:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dirt Rally

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments