If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Season Pass a Deluxe edice XCOM 2

+ hodina hraní od Eurogameru.

Jednou z her, která nebyla z února odložena na později (jako Deus Ex: Mankind Divided, Mirrors Edge 2, Total War: Warhammer či Battleborn), je XCOM 2. Toho bychom si měli vážit, že bude v zimě co hrát, a odměnit tvůrce zájmem o jejich dnes představenou nabídku.

Cover image for YouTube videoOfficial XCOM 2 “Retaliation” Trailer

Digitální Deluxe edice za 75 dolarů v sobě obsáhne první díl rebootovaného XCOMu, soundtrack a také XCOM 2 Reinforcement Pack. To je jakási obdoba Season Passu, běžně stojící 20 dolarů a obsahující nárok na tři přídavky. Každý z nich má poskytnout unikátní úpravy hratelnosti, nejen zásobit novými misemi, mimozemšťany, zbraněmi, extrémnějšími přizpůsobeními vojáků atd.

Nejprve Anarchy's Children na jaře 2016 přinese obsah točící se kolem rebelů. Pak Anarchy's Children bude začátkem léta o elitní jednotce lovící cizáky, tzv. Rulery, se silnějším arzenálem. A konečně Shen's Last Gift koncem léta 2016 oslní novou třídou vojáka s vlastními vylepšovatelnými zbraněmi, novou příběhovou misí a mapou. Ti, kdo si hru předobjednají, za odměnu dostanou Resistance Warrior Pack s bonusovými oblečky, helmami, válečnými kresbami a speciálním rekrutem Survivor of the Old War, který najdete v kasárnách.

Níže sledujte novou hodinu (!) hraní novinářské preview-verze, XCOM 2 vyjde 5. února jen pro PC za 999 Kč:

Cover image for YouTube video60 minutes of XCOM 2 gameplay (with commentary from the developer)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

XCOM 2

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments