Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Unravel dříve, Fable Legends později

+ příběhový trailer.

Plošinovka, která svou roztomilostí a hrátky s fyzikou dostala snad každého diváka konferencí EA na E3 a Gamescomu, má přesný termín. Vyjde jen digitální distribucí už 9. února pro PC, PS4 a X1 - tedy dříve, než končí slíbené úvodní čtvrtletí.

Unravel bude stát 20 dolarů a uživatelé služby EA Access ho získají s párdenním předstihem i desetiprocentní slevou. Níže nový příběhový trailer:

Watch on YouTube

Zpoždění se naopak potvrdilo u Fable Legends, které poslední dny provázely různé spekulace. Přestože se tato Free-2-Play onlinovka pro Xbox One a PC objevovala v sestřizích exkluzivit pro letošek, nakonec ho dle očekávání nestíhá.

"Mám-li být upřímný, nepředpokládali jsme, jak velkou hrou se Fable Legends stane. Vystavěli jsme unikátní a inovativní multiplayerový zážitek, který kombinuje RTS a RPG s cross-platform hraním mezi Xbox One a PC," uvedli vývojáři z Lionheadu.

Než prý nové Fable otevřou všem z momentálně probíhající uzavřené bety, chtějí si být jisti, že půjde o báječný zážitek. Proto současnou betu prodloužili, aby naslouchali fanouškům a vyladili vše potřebné. Z toho důvodu se spuštění odkládá z Vánoc na neurčitě řečené jaro 2016, kdy teprve otevřou betu širší veřejnosti.

Watch on YouTube

Read this next