Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příběhový trailer Dying Light: The Following

A jak velká bude mapa?

Techland dnes v podvečer vypustil nové video, které naznačuje, o čem má vyprávět příběh datadisku The Following. Bude se odehrávat krátce po událostech základní hry, kde Kyle Crane a jeho skupina přeživších musí čelit nové hrozbě. Kvůli všem okolnostem opustí hranice města a vycestuje do vzdáleného regionu, kterého se zmocnila tajemná skupina, jejíž motivy nejsou úplně jasné.

Watch on YouTube

A teď pozor: velikost mapy v datadisku má být dvojnásobná oproti původní hře. Prohlásil to producent Tymon Smektala pro WccfTech, když uvedl, že na venkovskou mapu The Countryside z The Following by se "minimálně dvakrát v pohodě vešly obě lokace z originálního Dying Light".

I na této nové mapě má být v určitých oblastech základním předpokladem k přežití zvládnutí parkúru. Tvůrci tvrdí, že vědí z ohlasů hráčů, že si parkúr zamilovali, takže ho nechtěli nechat bokem. Na druhou stranu museli přinést i něco nového, což představuje ta bugina, s kterou se budete po prostředí pohybovat. S tím ostatně souvisí i logická nutnost větší mapy, aby bylo kde jezdit a nezasekávalo se o budovy ve městě. Jak známo, příběh má zabrat 10-12 hodin.

Datadisk bude od 9. února 2016 k zakoupení separátně pro PC/PS4/X1 (za 20 eur) nebo jako součást Enhanced Edition i s původní hrou, která patří mezi ty nejlepší v uplynulém roce - více v kompletním zpravodajství, kupujte na Alza.cz.

Read this next