Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

16 minut Far Cry Primal s osedláním mamuta

Nové záběry.

Vlastní zpráva - Vedle oficiálního průchodu svěřil UbiSoft preview/pre-alpha verzi Far Cry Primal i novinářům, díky čemuž lze získat konkrétnější představu, jak se vlastně bude v únoru hrát.

V patnáctiminutovce natočené francouzským JeuxActu uvidíte převážně survival prvky na způsob The Rust s lovem divoké zvěře v hustém a záměrně dost nepřehledném lese, který svým zpracováním připomíná ten z domácího Novus Inceptio. Trávu opět půjde zapálit, dá se létat s průzkumně-bombardovací sovou a být oslepen paprsky slunce prosvítajícími mezi stromy. Zjisíte také, jak pravěkým stylem zapálit oheň křesáním dvou kamenů nebo k čemu se hodí mít ochočeného (nejen) vlka.

Watch on YouTube

Dále z videa pochopíte, že některá větší zvířata mají trochu potíž s pronásledováním vás mezi stromy nebo ve skalách, což lze využívat ve svůj prospěch při úprku před jejich rychlými drtícími údery. Jízda na mamutovi působí prakticky shodně jako na slonovi ve Far Cry 4, jen se to v sedle tolik nehoupe. Nebozí nepřátelé po takovém setkání jen odlétají do dálky.

Watch on YouTube

Hra vyjde pro PC, PS4 a X1, rezervujte na Alza.cz.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry Primal

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments