If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fallout 4 a pacifista. Dohrán bez jediného zabití

I bez cheatů - podívejte se.

Před vydáním nám Bethesda slibovala, že hru půjde dokončit nenásilnou cestou bez mnoha zabití. Nebyla to lež, ale zároveň to ani nebylo úplně přesné.

YouTuber jménem Kyle Hinckley se rozhodl to ověřit na vlastní kůži. Jak dokládá v třicetisedmidílné sérii videí, skutečně se mu povedlo projít celým Fallout 4 (Alza.cz), aniž by si ušpinil ruce. Samozřejmě to nebyl průchod na jediný pokus, musel při svých experimentech nahrávat pozici.

Cover image for YouTube videoFallout 4 - Zero Kills/Survival - Part 01

Problémem je, že hra v určitých fázích přímo vyžaduje, abyste někoho zabili, pro posunutí se dál, na což si musel najmout své parťáky či to obejít nějakou jinou cestou. Občas si musel vypomoci různými triky a zatlačit design hry až na úplný okraj, aby NPC postavy například někoho načatého dodělaly.

Autor videa pro Kotaku prohlásil, že je zklamán z toho, že Fallout 4 nenabízí diplomatické řešení potíží. Považuje to prý za odklon od starších dílů série, které poskytovaly více alternativ, jak se vyhnout bojům, ať už šlo o kradmý postup či otevřená zadní vrátka pro vloupání se či hacknutí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments