Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzeno i pro ČR přibalení Rise of the Tomb Raider ke kartám Nvidia

UPDATE + PC trailer.

UPDATE - Domácí pobočka Nvidia vše potvrdila s tím, že je akce i na Alza.cz: "Dnešním dnem počínaje až do 16. února získá zákazník s nákupem grafické karty GeForce GTX 970 nebo vyšší nebo notebooku s grafickou kartou GeForce GTX 970M, 980M a 980 kopii plné hry zdarma". Níže PC trailer (jen recyklace toho startovního xboxového), více o konverzi v úterním oznámení.

Watch on YouTube

Původní zpráva 3.1. - Nejprve to mezi svátky uteklo z jednoho ruského webu, nyní to už je oficiálně potvrzeno z newsletteru od zahraniční pobočky Nvidia.

K vybraným grafickým kartám od Nvidia dostanete zdarma plnou PC hru Rise of the Tomb Raider, resp. voucher na její pozdější download z internetu. Týkat by se to mělo nákupu těchto modelů: GTX 970, GTX 980, GTX 980Ti a laptopů s GTX 970M.

Akce má v určitých obchodech odstartovat už 7. ledna a běžet do 23. února. Pro ČR zatím nebyla oznámena, ale dá se předpokládat, že nás nemine tak jako ty minulé, např. na Alza.cz.

Proč překvapivé přibalení? Protože Square Enix dosud vždy spolupracovali spíš s konkurenčním AMD, tak jako u Deus Ex, minulý díl Tomb Raidera byl součástí jejich programu Gaming Evolved. Ve hře navíc byly speciální efekty TressFX pro realističtější zpracování vlasů či kožešiny, které lépe šlapaly na grafikách AMD.

Zatím nevíme, jestli počítačový Rise of the Tomb Raider, odhadovaný na konec ledna, přinese nějaké GameWorks vlastnosti, případně jestli v něm bude nová generace TressFX fungující jen na AMD. Je možné, že výrobce tuto dohodu učinil jen narychlo kvůli tomu, aby si trochu pomohl po údajně neuspokojivém odbytu xboxových verzí, ač MS tvrdí, že se jim dařilo dobře.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Rise of the Tomb Raider

PS4, Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments