Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kampaň Ghost Recon Wildlands si užijete i osamoceně

Vývojáři promluvili.

Prakticky všechny hry od UbiSoftu mají společné to, že v jejich designu splývá singleplayer a multiplayer do jednoho celku, který nikde nezačíná ani nekončí. Před rokem dvěma frčelo cpát MP všude, kde to jen šlo, nyní se od tohoto trendu pomalu ale jistě odvrací, viz i nynější rychlé zlevnění Rainbow Six Siege či Star Wars Battlefront, kde singl absentoval.

Čekatele na vojenskou týmovou akci Ghost Recon: Wildlands (Alza.cz) proto zajímalo, jak v tomto směru bude fungovat - zda v ní najdou řádnou kampaň s cutscénami, nebo jestli to bude jen takové rozlehlé pískoviště s plněním úkolů a dobýváním území bez nějakého valného příběhu (ala Far Cry s pevnostmi).

"Ve hře je bohatá, vtahující co-op kampaň, která se dá hrát i osamoceně, offline se třemi počítačem řízenými parťáky," potěšil tento týden na oficiálním fóru výrobce jeho komunitní manažer, aniž by reagoval na tu zmínku o příběhu.

Pořád sice nevíme, jestli vás AI bude automaticky následovat nebo zda ji budete moci udílet pokyny, ale to bychom toho asi chtěli v této fázi vývoje příliš. Jak upozornil další pracovník UbiSoftu, hra je pořád ještě v plném vývoji a nechtějí toho moc sdělovat, aby jim to pak někdo neomlátil o hlavu, kdyby došlo ke změně - více o Ghost Recon Wildlands v kompletním zpravodajství EG.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments