Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bloodborne pro PC, slibují prospekty

Byl jednou jeden líný grafik.

Docela vtipný přešlap se při víkendu vynořil v reklamních prospektech na novou základní desku pro PC hráče od hardwarového výrobce MSI a od některého prodejce notebooků Acer.

Obě firmy při propagaci svých nových produktů neváhaly použít známý motiv z obalu PlayStation 4 hitu Bloodborne, jako by existoval i pro PC. Ačkoli to je samozřejmě naprosto vyloučeno, když jde o exkluzivitu financovanou Sony a ty na počítače nikdy nezamíří.

Pokud to není myšleno jen v duchu, že si na pozadí v notebooku můžete dát wallpaper z Bloodborne, dalo by se to při zahnání do extrému považovat za klamavou reklamu.

Zábavné jinak je, jak se takový omyl může přihodit. Nezasvěcený nebo nenápaditý grafik, které tyto materiály připravoval, prostě zadal do Google "2015 videogame" a jako asi desátý obrázek v pořadí mu vyplivl koláž z Bloodborne, Batmana, Zaklínače 3 a Metal Gear Solid 5. Načež tento obrázek vzal a bez rozpaků ho hodil na pozadí produktové stránky MSI o základní desce pro PC progamery, kde visí dodnes, aniž by někdo řešil, že to pochází z PS4 hry.

Read this next