Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už oficiální anglická verze sestřihu z The Division

+ krabička, o fungování základny.

Když včera odpoledne utekl z italského GameStopu předčasně, UbiSoft nezvykle hodně zuřil. Desítky naštvaných telefonátů a odstraňování každé kopie na videoserverech, než byste řekli švec. Byl to však marný boj, jelikož ho stejně už mezitím každý viděl na mirrorech linkovaných prakticky odevšud. V noci na dnešek naštěstí dostal rozum a vypustil oficiální anglickou verzi v plné kvalitě:

Watch on YouTube

Jak tříminutový sestřih odhalil, v The Division potkáte bývalé policajty, doktory a další užitečné lidi, kteří vám pomohou vybudovat vaše centrum operací. Narazíte i na inženýry, kteří vám mohou píchnout v návratu našeho světa. Bojování ve městě vám dá zkušenosti a každý absolvovaný boj vás učiní silnějšími. Další agenti založili napříč městem své kempy a potřebují vaši pomoc. V závěru videa je vidět Black Zone, místo za zdí, kde panuje strach a lakota, místo, kde nemůžete nikomu věřit.

The Division coby největší hra prvního čtvrtletí roku vyjde pro PC, PS4 a X1 už začátkem března - rezervujte svůj kus na Alza.cz, vše o hře v kompletním zpravodajství.

Read this next