If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pouze střední Manhattan. Na Brooklyn v The Division zapomeňte

Zase vroubek UbiSoftu.

Pamatujete, jak se nejstarší E3 2013 demo odehrávalo na zasněženém parkovišti policejních vozů NYPD nedaleko parku u řeky a v dálce se tyčil slavný Brooklynský most před obrysy mrakodrapů? Zmíněnou lokalitu New Yorku, před lety zjevně sloužící jako pouhý test, v základní verzi této týmové RPG akce bohužel nenajdete.

Cover image for YouTube videoTom Clancy's The Division - E3 Gameplay reveal [EUROPE]

Mluvčí UbiSoftu dnes potvrdil, že v The Division (koupit na Alza.cz) bude, minimálně zpočátku, pouze oblast středního Manhattanu (tedy to samé, kde se odehrává beta):

"Přenesli jsme ho do hry v měřítku 1:1 a je to tak i kvůli způsobu, jak se nákaza rozšířila, jak se každý snažil uprchnout, ale došel benzín a není tam žádný provoz. Midtown Manhattan je rozsáhlý otevřený svět, kde je toho pro hráče dostatek k zakousnutí se, i vzhledem k míře detailů, které jsme zahrnuli. Dějiště hry je značně velké," ujišťuje pro The Examiner kreativní ředitel Magnus Jansen.

V tuto chvíli není jasné, jestli čtvrti Brooklynu, dolního Manhattanu s bývalými dvojčaty nebo třeba Central Park nepřibudou v datadiscích. Nicméně každý, kdo někdy ve skutečném New Yorku byl, ví, že Manhattan je obrovský, mnohem větší než vypadá z domova na mapě, nemělo by tudíž jít o nějaký vyložený zápor. O Empire State Building, Madison Square Garden, katedrálu svatého Patrika či Rockefeller Center ochuzeni nebudete.

Jeden uživatel Redditu vypočítal, že by herní mapa mohla mít přibližnou rozlohu 9 kilometrů čtverečních. Níže se mrkněte, kterými ulicemi by měla být ohraničena, čerpá-li se z in-game mapy obsažené v betě, jak ji ukázaly některá videa (více o The Division v sobotních dojmech z bety):

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments