Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

UbiSoft: 10 misí The Division z něj dělá báječnou singleplayerovou hru

Znovu bližší objasnění fungování.

V těchto dnech není diskutovanější hry než The Division (Alza.cz). Svou troškou do mlýna přispěl rozhovor Magnuse Jansena s kolegy z VG247, když opět o něco poodhalil fungování singleplayerového režimu:

"Každá větev hlavní kampaně je svázána s několika misemi. Bude to skvělá singleplayerová hra, tečka. Celkem je v v ní více než deset hlavních misí, které jsou zaměřené na boj, takovou jízdou na horské dráze, lineárnější zážitky, abychom vybalancovali kompletní svobodu hráče v otevřeném světě, což považujeme za klíčovou ingredienci našeho receptu."

V otevřeném středním Manhattanu (více čtvrtí v základní hře nebude) prý můžete jít kamkoli. Nebo se odhodlat na některou z těchto určitých misí, kde si v praxi zkusíte nové schopnosti a zkušenosti, které jste postupně získali či nabyli. Tyto kampaně slouží jako takový test, jak jste dobří, a vedle toho nemají chybět vedlejší mise.

Jenže... nebude při hraní sólo problém, že je obtížnost příliš tuhá? Někteří novináři si na to v betě The Division stěžovali, když se ji pokoušeli hrát sami (naše sobotní dojmy). I na to má kreativní designér UbiSoftu odpověď:

"Hra si možná špatně myslela, že jste pořád ještě ve skupině s dalšími živými hráči, proto se mohla zdát těžší. Herní obsah, resp. dávkování nepřátel a jejich zručnost, přizpůsobujeme počtu hráčů. Záleží, jestli hrajete sami, ve dvou, ve třech nebo ve čtyřech lidech. V žádném případě nechceme úmyslně trestat hráče za hraní osamoceně, vše se odvíjí od velikosti skupiny v danou chvíli."

UbiSoft by přesto rád motivoval všechny, aby se pustili raději do mulťáku, ať už to je co-op nebo PvP v Dark Zones, nebo do sociálního života na základnách. Nemáme prý zapomínat na to, že skupinu vytvoříte jediným kliknutím na ovladači. Plné The Division vyjde pro PC, PS4 a X1 8. března, beta proběhne koncem ledna (info).

Watch on YouTube

Read this next