Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

XCOM 2 hned od začátku s řadou modifikací

Partnerství studia s fandy.

Firaxis se snaží, aby se o jejich blížící se sci-fi strategii co nejvíce mluvilo, viz třeba i aktuální velkorysé přiložení jedničky v Humble Bundle za dvacku.

Nejnovější iniciativou je partnerství studia s partičkou moderů, aby připravili něco, čím se jen tak kdejaká hra pochlubit nemůže: existencí několika uživatelských modifikací hned v den vydání.

XCOM 2 (koupit na Alza.cz) tak bude hned od 5. února nabízet k downloadu "několik modů" (zatím není blíže upřesněno), pokud by vám snad náhodou nestačila jeho základní nabídka obsahu.

Vše zajišťují veteráni z nově založeného Long War Studios, kteří vyrobili totální konverzi Long War prodlužující minule kampaň, přidávající herní třídy, dabing a měnící spoustu věcí.

Více bychom se měli dozvědět na PAX South 30. ledna, kam nadšenci přijedou, aby tam představili, jaké editační nástroje hra přináší. Nezbývá než doufat, aby se stejnou cestou vydalo více studií, poskytnutí plné verze v předstihu pár vybraným členům komunity by nemělo činit takový problém. Čtěte také naše dojmy z rozehrání XCOM 2!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

XCOM 2

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments