If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Origin Access už podporuje i české PCčkáře

Tiskovka v češtině od EA.

Dva týdny po startu pro vybrané západní trhy začala služba Origin Access podporovat celou Evropu, včetně hráčů v České republice a na Slovensku, kde dosud byla zapovězena a ukazovala domácím IP adresám jen chybovou hlášku.

Po uhrazení předplatného sto korun, přesně 3,99 eur měsíčně, získají PCčkáři přístup ke knihovně starších PC titulů od EA a další výhody, přesně po vzoru xboxového EA Access. Oproti ní nelze z neznámého důvodu pořídit zvýhodněné roční členství.

"V EA děláme vše pro to, abychom mohli hráčům nabídnout více rozmanitosti, flexibility, hodnot a zábavy. S potěšením proto chceme oznámit, že Origin Access, nová členská služba pro hráče v Originu na PC, je od dnešního dne spuštěna v celé Evropě a další země budou přibývat," komentovali to EA v dnešní tiskové zprávě, ze které níže citujeme základní informace. K nim se pro úplnost sluší doplnit, že testování nových her v předstihu, jako nyní třeba Unravel, je omezeno pouhými dvěma levely, které můžete hrát po dobu deseti hodin, pro uživatele služby není odemčena celá hra.

Cover image for YouTube videoOrigin Access feat. Bill Nye – Multiverse Theory

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments