Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak do sebe zapadne děj misí v Hitmanovi?

+ přiblížení PS4 exkluzivity.

IO Interactive, kteří mají dost starostí se stihnutím základní hry, mají na krku ještě závazek vyrobit pro Sony slíbené exkluzivní mise. Těch bude celkem šest a mají se jmenovat The Sarajevo Six. Vedle toho majitelé konzole od Sony získají týdenní náskok s betatestem, který vypukne už příští pátek 12. února.

Watch on YouTube

Tvůrci také vysvětlili jejich strukturu hry: ty postupně vydávané epizody během letošního roku budou přidávat další a další mise do příběhu, který tak postupně odvypráví, nebo vše dostanete až o Vánocích na jednom fyzickém médiu. Prý se inspirovali TV seriály a jejich vícero různými řadami:

"Celý příběh i příběh individuálních misí poběží paralelně, ale tak, jak první řada bude postupně odvyprávěna, se všechny ty mise spojí do jednoho celku a veškerý děj do sebe zapadne. Tahle struktura je prý výhodná v tom, že vývojářům umožní, aby události sledovali z různých úhlů pohledu, takže nebudou soustředěni jen na Agenta 47, nýbrž i na jeho asistentku Dianu Burnwood, a dokonce i na oběti vražd. Nemůžeme si pomoci, ale tato slova trochu smrdí recyklací a umělým natahováním obsahu, nicméně je pravda, že podobně fungují ty TV seriály.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments