Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ubisoft potvrdil, že v roce 2016 nevyjde žádný nový Assassin's Creed

Série si dává přestávku.

Assassin's Creed: Syndicate se příliš dobře neprodávalo a Ubisoft si uvědomil, že hráči jsou již touto sérií přehlceni. Proto si dává v roce 2016 přestávku.

„Tento rok si dáváme přestávku a probíráme celou Assassin's Creed sérii. To znamená, že v roce 2016 nebude žádná další Assassin's Creed hra," napsal vydavatel na blogu.

„Od vydání Assassin's Creed Unity jsme se dozvěděli hodně na základě názorů hráčů. Aktualizovali jsme také vývojářský proces a máme v plánu udělat z Assassin's Creed přední hru v otevřeném světě. Tento rok budeme vyvíjet herní mechaniky a ujišťovat se, abychom dodali Assassin's Creed s unikátní a zapamatovatelnou hratelností."

O tom, že Assassin's Creed nevyjde v roce 2016 se špitá už od minulého měsíce. V plánu prý mají udělat reboot série, který bude ambiciózní a chtějí se přiblížit ke kvalitám Zaklínače. Příští hra s prozatimním názvem Empire se bude odehrávat ve starověkém Egyptě a pracuje na ní stejný tým, který dělal také na Black Flag.

Pokud vám bude Assassin's Creed chybět, 21. prosince půjde do kin film podle této hry s Michaelem Fassbenderem v hlavní roli. Nedávno také vyšla kompletní trilogie her Assassin's Creed Chronicles.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Chronicles: India

PS4, Xbox One, PC

Assassin's Creed Chronicles: Russia

PS4, Xbox One, PC

See 2 more

Assassin's Creed: Syndicate

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments