If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Představení prvních třech DLC k Fallout 4 a zvýšení ceny Season Pass

Far Harbor je největší přídavek Bethesdy.

Bethesda prozradila první vlnu přídavků pro Fallout 4 a potvrdila zvýšenou cenu season pass.

V článku na Bethesda.net oznámili přídavky s názvy Automatron, Wasteland Workshop a Far Harbor.

Automatron vyjde v březnu 2016 za 10 dolarů (240 Kč) a bude pojednávat o mechanikovi, který vypustí zlé roboty do Commonwealthu. Vrací se také The Robobrain z New Vegas a v tomto přídavku můžete vytvářet a modovat své vlastní roboty. Bude stovka různých modů a také nová lightning chain zbraň.

Wasteland Workshop vyjde v dubnu za cenu 5 dolarů (120 Kč) a umožní vám navrhovat a nastavovat klece na chytání živých bytostí - od raiderů po deathclawy. Můžete je pak zkrotit a nechat bojovat mezi sebou nebo s osadníky. Přídavek bude obsahovat i další možnosti pro vaši usedlost.

Far Harbor bude nejdražší a největší přídavek za 25 dolarů (600 Kč) a vyjde v květnu. Jde o nový případ pro detektivní agenturu Valentina a musíte v přídavku najít mladou ženu a tajnou kolonii synthů. Odcestujete na ostrov Far Harbor, kde je vyšší radiace. Probíhá zde konflikt mezi synthy, Dětmi atomu a místními.

Bethesda říká, že Far Harbor je největší přídavek, který kdy vytvořili. Bude tam kromě velkého nového prostředí také spousta nových zbrojů a zbraní, dungeonů, nepřátel a dalšího.

V roce 2016 by ale měly vyjít další DLC, kvůli čemuž se Bethesda rozhodla zvýšit cenu za season pass ze současných 30 dolarů na 50 dolarů (1220 Kč). Platit to bude od března 2016, do té doby bude season pass za původní cenu.

Bethesda také plánuje mít uzavřené bety každého přídavku na konzolích a PC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments