Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Opětovné zdržení Uncharted 4, až v květnu

Čekání bude delší.

Skoro se zdá, že Sony brzy dojdou výmluvy, proč nejočekávanější hra pro PS4 posledních let zažívá další zdržení, kterých už bylo více, než je zdrávo. Uncharted 4 nevyjde 20. dubna, nýbrž až 10. května.

"Naughty Dog dokončují výrobu, aby hra tento měsíc mohla být gold a jít do výroby," uvedl šéf americké Sony Shawn Layden, který zaměňuje příčinu za důsledek. Říká totiž, že termín posunuli kvůli času nutnému na vylisování dostatečného počtu kusů, aby se na každého zájemce o hru dostalo. Jenže být hra hotova už někdy teď, měly by lisovny na vše měsíc a stíhalo by se.

Internet mezitím víří spekulace, jestli to spíš nějak nemůže souviset s tím ukradeným artworkem z Assassins Creed 4. Co když byl přesně podle toho artworku z traileru vytvořen do hry level s ostrovem a mořským pobřežím, který musí být nyní narychlo předělán, aby se předešlo žalobě od UbiSoftu a riziku zastavení prodeje...?

"Uvědomujeme si, že tahle zpráva mnohé zarmoutí, omlouváme se proto, že musíte čekat na Uncharted 4 o malinko déle. Pozitivem ale je, že hra je fenomenální a jsme si jisti, že poslední dobrodružství Nathana Draka bude stát za to," dodal šéf americké Sony. Předobjednat ho můžete na Alza.cz.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments