If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dead Island Definitive Edition oficiálně

Co remastery vylepší? + obrázky

Jak vyzradily obchody už vloni, Deep Silver připravuje remasterovanou kompilaci Dead Island: Definitive Edition, kterou dnes v podvečer oficiálně ohlásil.

Vyjde pro PC, PS4 a X1 dne 31. května (Alza.cz). Bude obsahovat první, nejúspěšnější díl série, odnož Riptide a 16bitovou retro plošinovku Dead Island: Retro Revenge. Součástí mají být i veškerá existující DLC. Nový trailer:

Cover image for YouTube videoDead Island Definitive Collection - Announcement Trailer [UK]

Obě hlavní hry poběží v rozlišení 1080p v 30 snímcích za vteřinu. Mají mít textury ve vyšším rozlišení, uvěřitelnější modely, autentičtější stínování, fotorealističtější nasvícení, efekty HBAO a motion blur. Navíc mají mít přepracované uživatelské rozhraní, shodné v obou dílech, s více sociálními funkcemi. První obrázky z nové grafiky:

Pokud stojíte pouze o remake jedničky či remake Riptide, budete mít na výběr si je koupit individuálně v Definitive edici za zvýhodněnou cenu (40 eur za jedničku, polovic za Riptide).

Závěrem ještě zpráva ohledně problémy sužovaného Dead Island 2: práce na něm prý pokračují v novém, zatím nejmenovaném studiu, protože to původní Yager bylo z projektu odvoláno.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Island

PS3, Xbox 360, PC

Dead Island: Definitive Collection

PS4, Xbox One, PC

See 1 more

Dead Island: Riptide

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments