Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Division za úvodní den nejžádanější hrou v historii UbiSoftu

Rekord.

To, co jsme psali v pondělí s citací od Alza.cz, nebylo mimo, naopak. To samé dnes oficiálně potvrdil i francouzský výrobce.

"The Division trhá rekordy. Za úvodní den od vydání prodalo více kusů než kterákoli jiná hra v historii UbiSoftu. Celkový odbyt digitálek napříč všemi platformami rovněž stanovil nový rekord firmy," pochlubila se na blogu. Přesný počet neřekla, pouze že jde o miliony lidí.

Jakou zásluhu na tom má fakt, že se jedná o onlinovku, kterou není možné zpirátit (na rozdíl třeba od Watch Dogs) a lidé si tak musejí koupit originálku (Alza.cz), těžko odhadovat. Svůj podíl nepochybně má i proběhlý betatest, v němž si lidé mohli vše osobně ověřit a byli spokojeni, stejně jako ti s alfou v prosinci.

Yves Guillemot, spoluzakladatel a CEO UbiSoftu, dodal, že uvedení The Division dokládá jejich bezkonkurenční schopnost vytvořit novou herní značku a transformovat ji v blockbustery zábavního průmyslu. Je sebevědomý v tom, že hráči budou herní svět milovat.

"Díky počátečnímu úspěchu této hry máme nyní tři ze čtyř her mezi nejúspěšnějšími starty nových značek v celém herním průmyslu," uzavřel pyšný výrobce. Naše dojmy z bety čtěte zde!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments