If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

VR odbočky Assassins Creed a Star Wars

Experimenty, ne velké hry.

Když se EA nechali slyšet, že virtuální realitě zatím moc nevěří a spíš vyčkávají, nezbylo LucasArts než se obejít bez nich. Dohodli se proto se svým trikovým studiem ILMxLab, aby pro ně zkusilo vyvinout nějaký takový experiment, který dnes ohlásili:

Cover image for YouTube videoOfficial Star Wars VR Experience - Trials on Tatooine Trailer

Je jím projekt Star Wars: Trials on Tatooine určený pro zařízení HTC Vive od Valve, který dovoluje boj se světelným mečem v pohledu z vlastních očí na této pouštní planetě. Zatím to je pouze desetiminutová zkouška konceptu, ze kterého by se jednou mohla zrodit hra, pokud odklánění letících střel mečem zaujme.

Cover image for YouTube videoILMxLAB: Join the Force!

Pozadu nezůstal ani UbiSoft, který ve spolupráci s Fox a VR firmou Practical Magic oznámil Assassin's Creed VR Experience, ale hned zdůraznil, že to není hra. Představte si spíš tématický multimediální zážitek doprovázející (propagující?) velký film o Vánocích a to se scénami, které byly pořízeny ve stejných lokacích - na Maltě, ve Španělsku a ve Velké Británii. Jinak nadále platí, že tato série letošní podzim nestandardně vynechá a vrátí se s novým dílem až ve 2017.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Syndicate

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments