Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hellblade má podtitul Senua's Sacrifice a ukazuje tvář

V pěkném traileru + making of.

Na ranní zveřejnění plakátu a podtitulu Senua's Sacrifice navázali dnes večer Ninja Theory s čerstvým trailerem z této syrové third-person akce na blízko pro PC/PS4. Obsahuje jedinou scénu točící se kolem nového vzhledu hrdinky, kterou trápí psychické a emocionální potíže, reprezentované hlasy (ty ve sluchátkách zní, jako by byly ve 3D okolo vás). Cílem autorů bylo, aby se Sensua stala jednou z nejvíce uvěřitelných postav ve hrách a díky Unreal Engine 4 se jim to náramně povedlo:

Watch on YouTube

"V tomto traileru poprvé ukazujeme světu naši novou technologii, která přenáší výkony herečky (předlohy) v reálném čase hladce přímo do herního světa. Pokud je nám známo, nikdo jiný to předtím v takové kvalitě nedokázal," chlubí se vývojáři.

Těch je pořád pouze šestnáct, díky čemuž a také digitálnímu vydání na vlastní triko prý mají kreativní svobodu, která jim dovolí zajít dál než v minulosti. Vývoj je prý v plném tempu a v příštích měsících nám ukáží více ze soubojů, ale termín stále neupřesnili, ani jestli se stihne letošní rok. Ještě čerstvý deníček:

Watch on YouTube

Read this next