Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

75 GB stahování epizod Quantum Break

+ nevešel se ani mulťák Uncharted.

Že jsou padesátigigové Blu-Ray disky tvůrcům jarních konzolových pecek příliš malé a že se brání přiložení druhého disku do krabičky jako čert kříži, to už nějaký čas víme. Co jsme ovšem netušili, je fakt, že to bude vyžadovat tak obří download, který mnohým zahýbe s jejich FUP limity u poskytovatelů připojení.

Pro download všech TV epizod Quantum Break (Alza.cz do offline hraní budete muset přetrpět stahování 75 GB. Vyplývá to z obrazovky obchodu s tímto balíčkem, kde je poprvé uvedena velikost. Alternativou má být možnost streamování epizod z internetu, vysvětlili před časem Remedy. Jak zjistíte z naší recenze 1. dubna od Michala Jonáše, možná si vše dvakrát rozmyslíte...

Podobným neduhem bude trpět zřejmě i Uncharted 4. V tom 48 GB velkém ISO souboru, který Naughty Dog uploadovali do výroby, patrně není zahrnutý multiplayer, nýbrž jen příběhová kampaň. Zjistil to respektovaný insider Shinobi602.

Kdo tedy prahne po online hraní, bude si muset stáhnout odhadem další desítky GB dat z PlayStation Store. Podobně to bylo řešeno už u Uncharted 3, kde se MP část hry dokonce nabízela zdarma. Otázkou také je, kdy bude multiplayer přichystán ke spuštění, zda náhodou nebude o něco opožděn oproti tomu 10. květnu, i když zrovna u téhle hry to asi bude trápit málokoho (Alza.cz).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments