If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nehrajte Dark Souls 3 předčasně, hrozí výrobce

Proč čekat na 12. dubna?

S tím, jak se rozšířily návody na oblafnutí regionálního zámku na konzolích (viz rady pro PS4 verzi či X1 verzi) pro předčasné hraní už dostupné japonské verze Dark Souls 3 i v jiných regionech světa, museli Bandai Namco vztyčit varovně prst:

"Rádi bychom vás informovali, že herní zážitek nebude kompletní před oficiálním termínem vydání 12. dubna. Mezinárodní verze hry momentálně nepodporuje multiplayerové funkce a neobsahuje důležitý Day 1 patch, který přinese optimalizaci chodu hry."

Výrobce tedy přiznal, že japonští zákazníci Dark Souls 3 (Alza.cz) jsou vlastně takovými betatestery. A nabádá k trpělivosti, abyste to ty dva týdny ještě zkusili vydržet, jinak můžete odejít zklamáni z ne úplně dokončeného produktu.

Sympatické aspoň je, že nejvěrnějším příznivcům nehrozí nějakými postihy či bany, když legálně zaplatili za japonskou verzi pro získání náskoku. S něčím takovým zkrátka musel počítat, i kvůli tomu, že tamní Amazon začal posílat na Západ. Spíš je to takový vzkaz recenzentům, aby nedělali předčasné závěry a zohlednili do verdiktů první patch.

Cover image for YouTube videoDark Souls 3 - Launch Trailer English - 1080p

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments