If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Samorost 3 a virtuální realita v Re-Play

Záznam posledního dílu pořadu.

Cover image for YouTube video

Překonat hranice monitoru a ponořit se do světa her je odvěký sen všech hráčů. Jednou z cest, jak toho docílit, jsou brýle pro virtuální realitu, a přesně na ty se RE­PLAY zaměří. Ukážeme vám nejen ty nejnovější kousky, na kterých se právě pracuje, ale i vývoj, který k nim vedl. A aby toho nebylo málo, vyslali jsme Bětku s Mikolášem na praktické testování do terénu, a tak se můžete těšit i na jejich osobní postřehy.

Samozřejmě ale nepřijdete ani o hry. První z nich je povedená česká adventura Samorost 3. V recenzi se dozvíte, čím vším se tato hra s originální grafikou odlišuje od ostatních zástupců svého žánru, a co kromě uměleckého zážitku vám vlastně přinese. Druhý kousek je pak částečně návratem do minulosti, ačkoliv zůstaneme v žánru adventur. Podíváme se totiž na hru Heavy Rain Remastered, která byla nově vydána pro PS4. Z kouzelného a pohádkově vypadajícího prostředí Samorostu 3 se ale přeneseme úplně jinam. Do dramatického detektivního příběhu s takřka filmovou podobou. Dozvíte se nejen, na co se můžete těšit a co se od původní verze změnilo, ale i co tuto hru pojí s virtuální realitou.

Pokud ale radši točíte volantem než klikáte, rozhodně si nenechte ujít soutěž. Vyhrát totiž můžete volant Logitech G29 Driving Force!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Heavy Rain

PS4, PS3, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments