Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak dopadlo Quantum Break v recenzích ve světě?

Názory jsou docela rozporuplné.

Jak se zdá, někdo je z Quantum Break nadšený, jiní podstatně méně. Jde asi o nejrozporuplnější AAA hru za poslední dobu. Začneme s pozitivním hodnocením.

Server Digital Spy udělil hře plné hodnocení 5/5. Píší, že hra má "zábavnou hratelnost, silnou dějovou linku a součástí je kvalitní TV série". Nelíbí se jim jenom trochu production placement a chtěli by vylepšenou cover mechaniku. Pak by to podle nich byla úplně dokonalá hra.

LazyGamer také udělil vysokou známku 9/10. "Jde o další ukázku, kdy Remedy dělají to, co umějí nejlépe a dělají to lépe než všichni ostatní. Jde o napínavé dobrodružství s dobrým příběhem, experimenty s novým médiem a s promakanou hratelností ze třetí osoby."

E3 trailer z Quantum Break

Nadšení byli také v Polygonu, kde dali hře 85/100. "Střílení ne vždy funguje a v příběhu je pár hrozných klišé, ale ani nefunkční cover systém a horší příběh nezazdí to, že si tato akční hra bere to nejlepší z éry sledování seriálů. [...] Jde skutečně o transmediální experiment, který uspěl."

Ne všichni jsou ale tak nadšení. GameSpot například udělilo hře 6/10. "Dostat se na konec hry může být občas zajímavá jízda a souboje mohou být dobré, stejně tak to, jak hra vypadá. Nelze ovšem opomenout to, že stojí na příběhu, který není moc povedený a hra má velmi špatná designová rozhodnutí."

Velmi přísný byl také Giant Bomb, který dal známku 2/5. "Uprostřed hry je několik skvělých nápadů, ale ty nápady jsou to jediné, co drží tenhle projekt pohromadě. Když je opomenete, každý jednotlivý element Quantum Break se totálně rozpadá."

Naši recenzi si můžete přečíst zde a hru si můžete zakoupit na Alza.cz.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Quantum Break

Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments