Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 8. dubna

Skupina z Olomouce předělává hry do reálu, další Fear Effect, Rock Band na PC nebude a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Indie vývojáři se rozhodli vytvořit pokračování Fear Effect a dostali k tomu dokonce oficiální svolení od Square Enix. Vývojáři budou shánět na Fear Effect Sedna peníze přes Kickstarter, aby zjistili, zda je skutečně dost fanoušků této klasiky z prvního PlayStation. Kampaň by měla začít 12. dubna.

Watch on YouTube

- Ghosts of Meridian update do Halo 5 je již online. Přidává do hry dvě nové mapy, nové zbraně a vozidla. Od 14. do 18. dubna také poběží beta pro Warzone Firefight mód.

Watch on YouTube

- Yoshinori Ono se rozpovídal o problémech se Street Fighter 5 a mimo jiné řekli, že podcenili, kolik lidí chce ve hře singeplayer.

- Blizzard se rozhodl zrušit fanoušky zřízený server, na kterém běžela původní verze World of Warcraft. Skupina zvaná Nostalrius měla přes 800 tisíc registrovaných uživatelů a 150 tisíc aktivních hráčů a na severu běžel World of WarCraft v1.12, což je verze, která přestala existovat před vydáním Burning Crusade v roce 2006. Bohužel ale zasáhli právníci a server musel být zrušen, což hráče příliš nepotěšilo. Vznikla i petice.

- Rock Band 4 na PC nakonec nevyjde a můžete si za to sami. Harmonix zkusili přes crowdfunding zjistit, zda je o PC verzi zájem a očividně nebyl. Potřebovali na PC verzi získat 1,5 milionu dolarů, ale nakonec se dostali jenom na polovinu. Zveřejnili tedy, že by PC verzi udělali rádi, ale nemají na ní peníze. Čímž jejich snaha končí, pokud nepřijde náhle nějaký investor.

- Skupinka z Olomouce předělává známé videohry ve skutečnosti. A není to úplně špatné! Více videí najdete na jejich zatím nepříliš známém YouTube kanálu.

Watch on YouTube

- Do bety Overwatch přibyl nový mód Competitive Play, který penalizuje hráče, co odejdou ze zápasu dříve než před jeho skončením. V tomto módu se také rankuje.

Watch on YouTube

Read this next