If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hrou roku se při předávání cen BAFTA stal překvapivě Fallout 4

Další úspěch měli Her Story, Everybody's Gone to the Rapture a Rocket League.

Ve Velké Británii se udělovaly ceny BAFTA Game Awards, videoherní odnož stejných cen, které se udělují pro televizní počiny a filmovou tvorbu. Hrou roku se docela překvapivě stal Fallout 4, který tak porazil například Zaklínače 3, Metal Gear Solid 5, Rocket League, Everybody's Gone to the Rapture a Life is Strange.

Her Story mělo také velký úspěch. Hra vyhrála v kategoriích Inovace, nejlepší mobilní hra a debut. Everybody's Gone to the Rapture získalo také tři ceny - za audio, hudbu a herecké výkony. Tři ceny získalo také Rocket League za nejlepší multiplayer, rodinnou hru a sportovní hru.

Life is Strange pak vyhrálo kategorii nejlepší příběh.

Překvapením bylo také vítězství titulu Smite v kategorii eSports Audience Award, kde diváci hlasovali pro nejlepší eSports hru. Vyhrála v konkurenci DOTA 2, COD, Counter-Strike: GO, League of Legends a Hearthstone.

Dalšími vítězi jsou Ori and the Blind Forest za umělecký přínos, Until Dawn za novou značku, Batman: Arkham Knight za nejlepší britskou hru, za nejlepší updaty získalo cenu Prison Architect a Bloodborne si odneslo cenu za nejlepší design.

Nakonec si odnesl cenu také John Carmack za celoživotní dílo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments