Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 11. dubna

PC požadavky Everybody's Gone to the Rapture, soundtrack No Man's Sky a modlící se paní.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Seznamte se s čínskou ženou, která se modlí k soše z League of Legends, protože si ji popletla s nějakou náboženskou ikonou. Ve skutečnosti jde o sošku Garen. Nebo že by to byla nadšená pařanka LoL?!

- Valve plánuje revizi svého Steam ovladače. Na GDC měli o svém ovladači prezentaci a celou si ji můžete pustit na tomto odkazu (ostatně, najdete tam i všechny ostatní GDC přednášky). Kromě jiného tam člověk z Valve mluví o tom, že plánují vylepšit vzhled a pocit ze Steam ovladače, takže se chystá nová verze.

- Chcete si zahrát Everybody's Gone to the Rapture na PC? Tak tady máte systémové požadavky.

- Na Kickstarteru se objevila nová hra s názvem Niten, která se inspiruje takovými hrami jako Dear Esther nebo Gone Home. Tvůrce potřebuje sehnat pouze 15 tisíc liber, což nezní tak nereálně. Kickstarter najdete zde.

Watch on YouTube

- Oba DLC k Alan Wake jsou již na Xboxu zdarma. Tedy The Writer i The Signal. Najdete je na Xbox Marketplace a díky zpětné kompatibilitě fungují také na Xbox One.

- Namco Bandai spustili oděvní sérii s různými Dark Souls tématy. Pokud jste velkými fanoušky, můžete vesele nakupovat zde.

- U Dark Souls ještě zůstaneme. Očividně se chystá také klasická desková hra od Steamforged Games. Zda vůbec vznikne bude záležet na úspěchu Kickstarter kampaně, která má začít tento měsíc, ale jde o klasicky licencovanou a zcela legální věc.

- Jste hráči Destiny a máte hru na PlayStation 4? Ve velkém dubnovém updatu bude zase pár exkluzivních věcí pouze pro hráče na PS4. Jde o několik brnění, zbraní a sparrow a na obrázky se můžete podívat zde.

- Skvělý soundtrack k No Man's Sky vyjde spolu se hrou. Dokonce nejen digitálně a na CD, ale také jako klasický vinyl pro pořádné sběratele (a hipstery). Hudbu vytvořila kapela 65daysofstatic a jeden ze songů si můžete poslechnout už nyní.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments