Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 18. dubna

Kolik se prodá Minecraftu denně, Star Citizen zadarmo nebo opravy v The Division.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Ubisoft o víkendu opravil v The Division ztracené postavy na Xbox One verzi hry a také Falcon Lost exploit, kde šlo zaútočit na APC bez toho, aniž by se spustila nová vlna nepřátel.

- Star Citizen bude tento týden zdarma. Během Free Fly týdne si můžete vyzkoušet, zda by se vám Star Citizen líbil. Týden zdarma končí 25. dubna. Noví hráči se mohou registrovat na této adrese.

- Chcete ve Forza Motorsport 6 jezdit v autu z Fallout 4? Pokud jste hráli na svém Xbox Live účtu jednu z těchto her, získáte kód ke stažení Chryslus Rocket '69.

Watch on YouTube

- Minecraftu se očividně stále prodává 10 tisíc kusů denně. Vychází to z velkého článku New York Times s názvem The Minecraft Generation. Zajímavé také je, že 40 procent hráčů Minecraftu tvoří ženy. Minecraft je také třetí nejprodávanější hrou v historii po Tetris a Wii Sports.

- Xbox One má další dvě starší hry kompatibilní na této konzoli. První je DOOM 3: BFG Edition a druhá je indie klasika Monaco.

- Je to trochu překvapení, ale chystá se nová hra vycházející z Krotitelů duchů. Informaci uvedlo USA Today, podle kterého půjde o RPG pro čtyři hráče a titul bude navazovat na reboot v kinech, kde jsou Krotitelé duchů ženy.

Watch on YouTube

- Dlouho očekávaný přídavek The Engineers do Elite Dangerous půjde příští měsíc do bety. Zde si můžete projít, co všechno nového se do hry chystá.

- Frozenbyte oznámili datum vydání pro Shawden. Stealth hra vyjde již v květnu. Zveřejnili také nový trailer.

Watch on YouTube

- Chcete vědět názvy všech levelů v Uncharted 4? Unikli díky GDC prezentaci ukazující technické vymoženosti ve hře. V jedné sekundě se tam objevil seznam levelů, který je následující:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments