If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mafia 3 vyjde 7. října 2016, máme český trailer

Bude u nás s českými titulky.

Mafia III se objeví ve sběratelské, deluxe a standardní edici na platformách PlayStation 4, Xbox One a Windows PC. Zákazníci, kteří si předobjednají libovolnou verzi Mafia III, obdrží DLC bonus Rodinné výpalné s trojicí exkluzivních vozidel a zbraněmi, jež se zpřístupní hned při premiéře hry.

Mafia III je zasazena do otevřeného světa New Bordeaux roku 1968, které je upravenou verzí New Orleans. Ohromí vás prostředí plné života a dobových aut, módy i hudby. Lincoln Clay po létech bojů ve Vietnamu moc dobře ví, že rodina nejsou lidé, mezi které jste se narodili, nýbrž ti, za něž jste ochotni zemřít. Nyní, po návratu do New Bordeaux, se Lincoln snaží uprchnout před svou kriminálnickou minulostí. Avšak když jeho „náhradní rodinu" zradí a vyhladí italská mafie, rozhodne se vybudovat z jejího popela novou a všem, kdo měli tento masakr na svědomí, se po vojensku pomstít. Zběsilé přestřelky, propracovaný boj beze zbraní, napínavé automobilové honičky, obtížná rozhodnutí a dobrý instinkt - to vše je klíčem k přežití na nelítostných ulicích New Bordeaux. Ovšem se správnými pomocníky po boku se můžete probojovat až na vrchol zdejšího podsvětí.

Mafia III bude vydána 7. října 2016 ve verzích pro systém PS4, Xbox One, Windows PC, a to s českými titulky. Předobjednat hru si můžete na Alza.cz.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia III

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments