Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 21. dubna

Rekordy lámající deskovka podle Dark Souls, vydání Walking Dead Michonne a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Desková hra vycházející z Dark Souls vydělala na Kickstarteru za pouhé tři minuty neuvěřitelných 71 tisíc dolarů. V době psaní této novinky má už na kontě 860 tisíc liber, ačkoli cíl tvůrců byl pouhých 50 tisíc. Přispět a objednat si tak připravovanou deskovou hru můžete tady.

Watch on YouTube

- Přídavek Whispers of the Old Gods do Hearthstone vyjde příští týden. Konkrétně to bude 27. dubna v Evropě na PC, iOS a Android. V přídavku je 134 nových karet spolu s hospodou a "spoustou dalších možností".

Watch on YouTube

- Na PS4 dnes vychází noir adventura Blues and Bullets, tedy první epizoda. Minulé léto vyšlo na PC a Xbox One.

Watch on YouTube

- V příštím týdnu se dočkáme uzavření The Walking Dead: Michonne. Poslední třetí epizoda vyjde 26. dubna na PS4, Xbox One, PS3, X360, PC a Mac. Také na iOS a Android.

- Překvapení je, že si už můžete pořídit z ničeho nic Battlezone 98 Redux. Jde o remasterovanou verzi Battlezone z roku 1998 a najdete ji na Steamu. Je tam online podpora, HD textury a Steam Workshop mod podpora.

Watch on YouTube

- Song of the Deep od Insomniac vyjde v červenci. 2D hříčka vyjde 12. července na PS4, Xbox One a PC.

Watch on YouTube

- Uzavřená beta Overwatch skončí už příští týden. Nemusíte se ale bát, na začátku května začne otevřená beta. 25. dubna bude ukončena. Otevřená beta pak bude na PC, PS4 a Xbox One od 5. do 9. května. Blizzard to prozradil na svém blogu.

Watch on YouTube

- A na závěr se podívejte na krásnou verzi 2.0 hlavního hrdiny z Deus EX: Mankind Divided.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments