Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 26. dubna

Rock Band 4 žije, úmrtí audio legendy LucasArts, DLC k Rainbow Six nebo update Quantum Break.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Jak se bude tvářit tatínek, který vždy snil podívat se do vesmíru a ocitne se ve virtuální realitě u přistání na Měsíci?

Watch on YouTube

- Tales of Berseria vyjde nakonec také v Evropě na jaře 2017 na PC a PS4. Jde o RPG sérii, která existuje už 21 let a jako jediná takhle dlouhotrvající série má za hlavního hrdinu ženu.

- Rock Band 4 očividně ještě žije. Na září se chystá velký přídavek, který přidá online multiplayer a trénovací módy. Více detailů se očividně dozvíme na E3.

- Audio legenda z LucasArts a Double Fine Jory Plum zemřel v pouhých 41 letech. Spolupracoval také s Telltale nebo s Pixarem. Ostatně, na svém kontě má přes 100 her, naposledy pracoval na předělávkách Grim Fandango a Day of the Tentacle.

- Gears of War 4 vám zabere na disku přes 70 GB. Minimálně budete tolik místa potřebovat pro Gears of War 4: Ultimate Edition obsahující season pass a extra skiny pro multiplayer. Zatím nejvíce místa zabíralo Halo: The Master Chief Collection, které potřebovalo 63 GB.

- Další přídavek do Raibow Six Siege s názvem Operation Dust Line vyjde 9. května. Obsahuje dvě nové postavy, ženu Valkyrii a muže Blackbearda. V rámci DLC bude také nová mapa, ale o ní zatím Ubisoft žádné bližší detaily nezveřejnil.

- Koncem týdne vyjde na PC a Xbox One update pro Quantum Break. Obě verze již procházejí certifikačním procesem, takže zatím nelze přesně říct, co bude součástí updatu. Ne všechny chyby budou podle Remedy opraveny, ale pracuje se na všem.

Read this next