Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 28. dubna

Kolik má Hearthstone hráčů, květnové hry s Gold účtem na Xbox Live a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Ubisoft si zaregistroval značku Trials of the Blood Dragon. Znamená to tedy nějakou divokou kombinaci Trials a spin-offu Far Cry s názvem Blood Dragon?

- Vydání Darkest Dungeon na PS4 a PS Vita bylo o něco odloženo. Hra měla původně vyjít na jaře nebo na začátku léta, nakonec vyjde až koncem července nebo v srpnu.

Watch on YouTube

- Nintendo se rozhodlo převést své hity Animal Crossing a Fire Emblem na chytré telefony. Obě mobilní verze vyjdou na podzim. Zatím není jasné, zda budou zdarma nebo se budou klasicky kupovat.

- Když už jsme u Nintenda, podívejte se na 8 minut hraní Pokémon GO.

Watch on YouTube

- Hearthstone už má více než 50 milionů zaregistrovaných hráčů. Od února tedy jejich počet vzrostl o 10 milionů. Neví se samozřejmě, kolik z těchto zaregistrovaných uživatelů je aktivních.

- Pokud máte Wii U nebo 3DS, určitě vás potěší poslední Humble Bundle. Hry Retro City Rampage: DX (3DS), Affordable Space Adventures (Wii U), Shantae and the Pirate's Curse (Wii U i 3DS), Freedom Planet (Wii U), Rhythm Thief and the Emperor's Treasure (3DS) a Citizens of Earth (Wii U a 3DS) můžete získat za pouhých 240 Kč.

- Chcete vědět, jaké nové hry budou součástí Gold účtu na Xbox Live? Na Xbox One to jsou Defence Grid 2 a Costume Quest 2, na Xbox 360 to je GRID 2 a Peggle.

Watch on YouTube

Read this next