Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 29. dubna

PS Plus hry zdarma na květen, Iron Man edice Xbox One nebo PS4 verze Oxenfree.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Příští týden přijde na PS4 a Xbox One Survival mód do Fallout 4. Prozradilo to na svém oficiálním fóru Bethesda. Vyjde spolu s patchem, který opravuje velkou spoustu věcí. Co přesně si můžete přečíst na výše uvedeném odkazu.

- Takhle bude vypadat speciální Iron Man edice Xbox One od Microsoftu. Prý ji designoval Tony Stark. Zatím tuto edici nabízí k výhře pouze Microsoft ve Francii.

Watch on YouTube

- Už si můžete nakupovat Steam hry za Bitcoiny, pokud jste skutečně pokrokoví a alternativní. Bitcoin se ukazuje jako hlavní platidlo na takových místech jako je Indie, Čína nebo Brazílie.

- Oxenfree už má datum vydání na PS4 a oproti verzi na Xbox One a PC bude mít různé nové konce a také mód New Game Plus.

Watch on YouTube

- Když už jsme u PlayStation, v květnu se předplatitelé PS Plus mohou těšit na PS4 verzi Tropico 5 zdarma. Dále také na závody Table Top Racing. Na PS3 dostanete Bionic Commando Rearmed 2 a LocoRoco Cocoreccho!. Pro PS Vitu bude zadarmo God of War: Ghost of Sparta a Switch Galaxy Ultra.

Watch on YouTube

- Quantum Break na Xbox One se dočkalo aktualizace. Co všechno opravuje najdete v tomto seznamu, ale jsou to ty největší problémy s vypadávajícím zvukem, kolizemi předmětů nebo chyba, která vymazávala postup ve hře.

- Podívejte se na trailer na inovativní FPS Superhot pro Xbox One. Hra vychází již 3. května!

Watch on YouTube

Read this next