If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hackování PC verze The Division nezmizí, pokud se nepřepíše kód hry

Myslí si to videoherní veterán.

Glenn Fiedler je velmi zkušený videoherní programátor, který se zaměřuje na síťové prvky. A myslí si, že PC verze The Division nikdy nebude pořádně opravena.

Instrukce jak hacknout PC verzi The Division najdete snadno na internetu.

Osmnáct let pracuje v herním byznysu a dělal na hrách jako Bioshock, LA Noire nebo Titanfall. A na svém blogu se velmi detailně vyjádřil k problémům, se kterými se The Division potýká.

Kritizuje tam Ubisoft, který vyvinul hru, která je postavená na důvěrném klientovi. Jednoduše hra věří datům, které jdou od každého individuálního hráče a není vše postaveno na serverech. Na PC stačí tato data editovat a náhle máte nepřekonatelnou výhodu.

"Lidé mají cheat programy, které šťourají do paměti a dávají hráčům nekonečné zdraví, náboje a teleportují je po levelu," píše na blogu Glenn Fiedler. "Pokud je to pravda, tak jsem toho názoru, že to nepůjde opravit. Nikdy na PC. Ne bez toho, aby se kompletně přepsal kód hry." Jednoduše by musela být PC verze postavena na datech na serveru. Jde o model, které používají hry jako Call of Duty, Overwatch nebo Titanfall.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments