Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 2. května

World of Tanks komiks od známého autora, Dragon Age novinka na E3 a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Uncharted 4 bude podle všeho obsahovat day one patch, který bude zatraceně velký - 5 GB.

- Square Enix oznámil, že od srpna 2016 do roku 2017 bude pořádat několik koncertů k sérii Kingdom Hearts. Hrát se bude celkem 70 songů a nejbližší představení je ve Francii. Více informací získáte na Facebook stránkách.

- Beta hry Dreadnought začala 29. dubna, ale můžete se stále přihlásit. Sci-fi vesmírná hra od tvůrců Spec Ops: The Line bude free to play, ale když si zahrajete betu, získáte Founders Pack obsahující loď a kosmetický předmět, které normálně stojí 10 euro.

Watch on YouTube

- Producent Dragon Age Mark Darrah se nám na Twitteru snaží něco tajemného naznačit. Ukazuje nám podle všeho nějaké design dokumenty, nadepsané stejným fontem jako logo Dragon Age: Inquisition. Snad se dozvíme něco více na E3.

- Máte rádi NBA? A hrajete Rocket League? S NBA packem můžete obě tyto vášně krásně propojit. Do hry přibyl nový basketbalový mód Dunk House a vy si můžete přikoupit balíček s vlajkami všech NBA týmů, abyste pěkně reprezentovali.

Watch on YouTube

- Pokud se nemůžete dočkat Shadow Warrior 2, zde je nepřerušovaných 12 minut hraní z PAX East 2016.

Watch on YouTube

- World of Tanks: Roll Out! bude komiksová adaptace známé hry, ale asi to nebude obyčejná dojnice peněz, protože na pětidílné komiksové sérii odehrávající se za 2. světové války dělá tvůrce legendárního Preachera, Garth Ennis.

- Od 18. května si můžete v Kalifornii zajít na Mass Effect: New Earth 4D, což je interaktivní 4D atrakce vytvořená ve spolupráci s BioWare. Odehrává se ve stejné době jako Mass Effect 3. EA už má jednu atrakci dle své hry: Plants vs. Zombies Garden Warfare: 3Z Arena.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments