If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Veškeré MP mapy a módy pro Uncharted 4 budou zdarma

Jízdní řád.

Ještě před pátečními recenzemi a úterním vydáním (Alza.cz s voucherem na 400 Kč) se Sony rozhoupala k nastínění plánů s multiplayerovou částí Uncharted 4.

Hlavním, chvályhodným sdělením je, že veškeré budoucí MP mapy, režimy (včetně co-opu), odemykatelné předměty, zbraně, vzácné věci atd. budou dostupné pro kohokoli bezplatně. Vše půjde odemknout obyčejným hraním. Taková je filozofie, aby komunita nebyla fragmentována jednotlivými DLC.

"Vymysleli jsme Relikvie, herní měnu, která se dá získat pouze hraním a posléze odemkne všechny současné i příští přídavky. Zpřístupní se všem hráčům v ten samý den, což zařídí, že všichni mají stejné šance a zážitky," praví Naughty Dog.

V době vydání budou v Uncharted 4 následující multiplayerové módy: Ranked (týmový deathmatch), Command (dobývání a držení míst), Team Deathmatch (obyčejná verze), Plunder (odnášení do truhly), Warm Up Playlist (pro naučení se nových herních mechanismů, jen po omezený počet kol), Trials (pseudo soutěžní zápasy proti botům, celkem deset na různou obtížnost).

Počínaje letními prázdninami až po jaro 2017 bude Uncharted 4 podporováno novým MP obsahem dle následujícího jízdního řádu, více na PS Blogu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments