If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Olympijská hra s Máriem a Sonicem

Tiskovka od ConQuestu.

Mario a Sonic se opět sejdou na sportovní půdě, aby spolu změřili síly v sedmnácti napínavých disciplínách ve hře Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games, jejíž Wii U verze zažehne olympijský oheň ve všech evropských herních obchodech již 24. června.

Poslední přírůstek této sportovní série zavede hráče do města Rio de Janeiro, které bude letos hostovat již XXXI. olympiádu, a představí přes 30 hratelných postav, možnosti hrát jako vaše Miičko a hromadu frenetické multiplayerové akce až pro čtyři hráče s kamarády či rodinou, včetně nových Duel disciplín, které dají tradičním sportovním disciplínám ty správné Mario a Sonic grády!

S vlastní Duel disciplínou zde přijde ragby o sedmi hráčích společně s fotbalem a plážovým volejbalem. V těchto akčních verzích známých sportů budou moci hráči využívat známé power-upy, jako je Bullet Bill či Smaragdy chaosu k rozpoutání nefalšovaného multiplayero-vého běsnění! V Duel disciplínách pak bude jejich cílem nahromadit Duel Pointy za pomoci akcí jako je napadání, šťouchání či střílení a následně zaskórovat a přidat tak nastřádané Duel Pointy do celkového skóre. Náhlé obraty a drtivé porážky bezprecedentních rozměrů v těchto disciplínách budou na denním pořádku!

Cover image for YouTube video

Hráči se mohou taktéž pustit do boje o zlaté medaile v klasických olympijských disciplínách jako je box, lukostřelba a sprint na 100 metrů s pomocí Wii U GamePadu v singleplayeru a Wii Remotů v multiplayeru. Všechny disciplíny se pak odehrávají v místech vytvořených podle reálných předloh, aby hráčům poskytly co možná nejvíc autentický pocit z návštěvy letošního dějiště olympijských her. Svou premiéru v letošním ročníku této hry zažije také rytmická gym-nastika a ragby o sedmi hráčích, které je možné na letních olympijských hrách v Riu vidět po-prvé.

Společně s novými disciplínami pak přichází také nový Heroes Showdown mód, dodatek pro ty nejzapálenější fanoušky Maria a Sonica, který se zpřístupní po získání prvního místa ve všech sedmnácti disciplínách ve hře pro jednoho hráče nebo získáním bronzové medaile v turnaji, více jak sedmkrát. Soutěžící se zde přidají k týmu Mario či týmu Sonic a pustí se do boje proti konkurenci v rámci vyřazovacích kol. Disciplíny jsou vybírány náhodně tak, aby otestovaly skutečně všechny schopnosti hráčů a každé kolo je z poraženého týmu vyřazen jeden sportovec do té doby, dokud jednomu z týmů nezbývá nikdo, koho by mohl nasadit do dalšího kola nebo je vyřazen Mario či Sonic. Hráči tak ze sebe budou muset vydat to nejlepší, aby jejich tým zůstal na nohou!

K dispozici bude přes 30 hratelných postav z Mario a Sonic sérií včetně některých exkluziv-ních pro určité disciplíny. Nadějní sportovci dokonce mohou vyrazit do boje o medaile v kůži vlastního Miička. Mince a kroužky, které lze získat v průběhu hraní, je následně možné použít k nákupu dodatečných kostýmů z Mario a Sonic sérií.

Další speciální turnaje mohou být navíc zpřístupněny za pomoci amiibo figurek, které mohou být použity po dokončení pětadvaceti turnajů. Přiložením Sonic amiibo figurky k Wii U Game-Padu se hráčům zpřístupní Sonic liga, která hráče postaví proti sportovcům ze Sonic série zatímco Mario liga je po přiložení Mario amiiba postaví proti borcům z Mushroom Kingdom. Odměnou za pokoření těchto lig pak hráčům bude Mario a Sonic kostým, zatímco přiložením dalších amiibo figurek hráči získají mince nebo kroužky, které budou moct využít u Item sta-noviště a s trochou štěstí tak získat dodatečné kostýmy.

Se čtrnácti oficiálními olympijskými disciplínami a trojicí Duel disciplín, více jak třicít-kou hratelných postav a možností hrát za své vlastní Miičko a lokálním multiplayerem až pro čtyři hráče, Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games nabídne každému majiteli konzole Wii U šanci získat zlatou medaili již 24. června - níže nové obrázky (další zde):

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

Nintendo Wii U, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments