Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Singleplayer Battlefield 1 jen se šesti misemi?

Naznačuje to únik.

Pozitivem předně je, že v Battlefield 1 (Alza.cz) vůbec nějaká singleplayerová kampaň bude, na rozdíl od loňského Star Wars Battlefront.

Má však být poměrně krátká, tvrdí zatím neověřitelný únik: prý bude obsahovat jen šest misí, nebo chcete-li, epizod. Něco jako v Battlefield Hardline.

Jejich názvy unikly rovněž: Friends in High Places, Nothing is Written, Through Mud and Blood, Avanti Savoia!, The Runner a Epilogue.

Hlavní designér DICE Danny Berlin na konto singleplayeru řekl, že bude sledovat osudy několika různých lidí postižených první světovou válkou, resp. jak ovlivnila jejich další životy. Každý z této skupiny lidí se prý vypořádá s válkou po svém.

Každá mise dle něj bude sestávat z rozsáhlého sandboxu, "aby to lépe odráželo otevřený levely Battlefieldu". To by mohlo ve výsledku vykompenzovat jejich nižší počet - pokud by se šest singl misí odehrávalo v takovém menším otevřeném světě.

Potvrzeno také je, že tyto "pískoviště" dovolí hráčům různý přístup k plnění úkolu, tzn. záležet bude jen na vás, kudy se vypravíte nebo co v něm budete dělat. Jestli se dějištěm stanou italské Alpy nebo arabská poušť, to zatím není známo.

Více bychom se měli dozvědět na červnové akci EA Play, kde bude Battlefield 1 v hratelné podobě pro širokou veřejnost.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments